Senioriasuntojen vuokraus

Tällä hetkellä Kivipuiston Palvelukotisäätiön kaikki 20 seniori/ vuokra-asuntoa ovat täynnä. Aika ajoin asuntoja vapautuu ja niistä ilmoitellaan myös etuovi.fi sivustolla. Asukkaillamme on nyt mahdollisuus pyykkikoneen – ja kuivausrummun käyttöön. Oma saunamoduuli on asukkaiden käytössä ja syksyn alkaessa rakennellaan vielä autotolppapistokkeet asukkaiden käyttöön. Asukkaat ovat olleet tyytyväisiä myös ruokapalvelujen saatavuuteen palvelukeskuksessa samassa kiinteistössä. Mikäli teillä on …

Senioriasuntojen vuokraus Lue lisää »

Kesä on tullut Kivipuistoon!

Mistä tietää kesän tulleen? Ainakin ihanista kukkaistutuksista Kivipuiston Palvelukotisäätiön etupihalla! Asukkaat kokoontuivat myös asukasinfoon keskustelemaan ja kuulemaan ajankohtaisista asioista. Toivomme ja odotamme aurinkoista ja hyvää kesää!         

Yksiö vapautumassa

Kivipuiston Palvelukotisäätiöllä on vapautumassa yksiö, joka vuokrataan ensisijaisesti seniorille/ eläkeläiselle. Asunto on kooltaan 43 m2 sisältäen tupakeittiön, makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja parvekkeen. Kiinnostuneet saavat lisätietoa Aija Chronsilta, joka mielellään myös esittelee huoneiston. Asunto on siisti ja tarvittavat palvelut lähellä. Lisätietoa asunnosta löytyy myös täältä.

Kiinteistönhoitaja lomalla!

Kivipuiston Palvelukotisäätiön kiinteistönhoitaja Pertti Virtanen lomailee ajalla 1.4.- 8.4.2019. Asukkaat voivat kiireellisissä kiinteistönhoitoon liittyvissä asioissa olla yhteydessä toimitusjohtaja Aija Chronsiin.

Tule mukaan haastatteluun!

Kivipuiston Palvelukotisäätiön  asukkaita on kutsuttu  10.4.2019 kello 14 Kivipuistoon ryhmähaastatteluun. Vanhus- ja Lähimmäispalvelun liitto on kiinnostunut 75 vuotta täyttäneiden ikä-ihmisten kokemuksista ja näkemyksistä digitalisaatiosta. Kiitokseksi ryhmähaastatteluun osallistumisesta asukkaille tarjotaan kakkukahvit. Ohessa on tiedote tapahtumasta. Toivomme saavamme hyvän ryhmän. Osa vuokralaisista onkin jo ilmoittautunut tilaisuuteen! Hienoa! Kutsu ryhmähaastatteluun_Valli

Vuokralaisten asukasinfo

Kivipuiston Palvelukotisäätiön asukkaat ja heidän omaisensa kutsuttiin asukasinfoon 5.2.2019. Käsiteltävinä asioina olivat vuokrasopimukseen liittyvät asiat, palveluiden järjestäminen, kiinteistönhoidon huoltotyöt, ruokailu ja turvallisuuteen liittyvät näkökulmat. Kiitokset myös Fazerin henkilökunnalle maistuvista Runebergin leivoksista!

Uusi hallitus aloitti toimikautensa

  Kivipuiston Palvelukotisäätiön hallitus kokoontui toimikauden 2019- 2020 ensimmäiseen kokoukseensa.  Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jaakko Kuusela ja varapuheenjohtajaksi Pekka Luuk. Muut hallituksen jäsenet ovat Kari Raveala, Pia Valonen ja  Aki Vesanto. Säätiön hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Auranen osallistuu hallituksen kokouksiin yhdessä toimitusjohtaja Aija Chronsin kanssa. Menestystä hallituksen työskentelylle!

Kivipuiston Palvelukoti täytti vuosia

Kivipuiston monipalvelukeskus oli valmistuessaan 25 vuotta sitten ensimmäinen  monipuolisia palveluja ja asumista tarjoava kokonaisuus Järvenpässä. Perustajina olivat Järvenpään kaupunki, Järvenpään seurakunta ja Sydänyhdistys. Tavoitteena oli tarjota hoivaa ja palveluja tarvitseville paikka, jossa he voivat olla kuin kotona. Kivipuistossa juhlittiin torstaina neljännesvuosisataa niin sanotusti perhepiirissä. Talon asukkaat, hoivapalveluja tuottavan Esperin väki ja säätiön edustajat olivat kokoontuneet …

Kivipuiston Palvelukoti täytti vuosia Lue lisää »